Modern világunkban már az ismerkedés sem úgy zajlik, mint évekkel ezelőtt. Ez persze nem azt jelenti, hogy annyira egyszerű lenne. Ma is egy komplex és összetett folyamatról beszélhetünk - kivéve, ha egy srác elhatározza, hogy a végletekig le fogja egyszerűsíteni az egészet.

Ez történt ugyanis, amikor emberünk kitalálta, hogy a Tinderen végez majd el egy - reprezentatívnak azért nem nevezhető - kísérletet. A kérdés, amire választ akart kapni a kutatása által az volt, hogy

vajon ezerből hány nő mond kapásból igent a szexre?

Ehhez csupán egyetlen szimpla kérdést kellett elküldenie a csajoknak, ami a következő volt: Hey, do you want to have sex? Nem mondhatnánk tehát, hogy túlbonyolította volna a dolgot, ám épp ez volt a lényege.

Elsőre azt gondolná az ember, hogy egy ilyen nyitómondat soha a büdös életben, senkinél nem működhet. Ám kiderült, hogy igenis működik. Néha. Számos ismeretlen nő úgy érezte, hogy egy átverés részese és valami frappáns és eszes válasszal rukkolt elő mint például, hogy "Nem köszi, az élet így is minden nap baszogat" vagy "Elég gyorsan feltetted ezt a kérdést, remélem az ágyban tovább bírod".

Mindenesetre a lényeg az, hogy ezerből 189-en válaszoltak neki, ebből 25 pozitív, 95 elutasító és 69 eldönthetetlen válasz érkezett.

Tehát annak ellenére, hogy a legtöbben válaszra sem méltatták, mégis akadt néhány csaj, aki belement a buliba, valószínűleg azért mert értékelték ezt a fajta őszinte, nyílt és egyenes megközelítését a témának.

(via)

És ezt olvastad már?
Vízre szállni a nyári hőségben felér egy valódi terápiával