Tud egy elég szexi dolgot ez az elsőre hétköznapinak tűnő vibrátor. Mondjuk is, hogy mit.

A Lovense Lush rózsaszín kis női izgató elsőre nem tűnik ki a vibrátorok mondhatni végtelen sorából – de nem is a külsőségekben kell keresni az okot, amiért a vágyaim.hu oldal információi szerint minden hónapban kb. száz darabot rendelnek belőle magyar webkamerás lányok. Vajon miért? Nos, ha már meguntad a találgatást, akkor elmondjuk a nagyon pikáns okot: az eszköz

távvezérléssel irányítható.

Mit jelent ez? Nos azt, hogy egy applikáció segítségével a világ bármely tájáról irányíthatod az adott vibrátort; tehát ha épp nézed mondjuk AngelaBlond69-et egy szexkamerás oldalon és nála van a vibri, te az okostelefonod segítségével állíthatod, milyen erősségi fokozaton izgassa magát a hölgy. Sőt, még zenével is szinkronizálhatod az elélvezését.

Ha viszont nem élsz ilyen otthon recskázós, idegen nőkről fantáziáló örömökkel, hanem mondjuk stabil párkapcsolatban vagy, ott is nagyon meg tudja fűszerezni az életeteket ez a kis rózsaszín kütyü, ha bevállalósak vagytok. Csak néhány pikáns példa: C-alakjának köszönhetően a vibrátor könnyen illeszkedik a fehérnemű alá is, így például egy étteremben vagy moziban is meglepheted egy-egy feltolt rezgéssel a hölgyet, ha viseli.

De ha távkapcsolatban éltek vagy gyakran töltötök egymástól külön időt, akkor mondjuk külföldről is simán navigálhatod a mobiloddal, hogy mennyire izgassa a barátnődet az eszköz – gyakorlatilag tőled élvez el több száz vagy ezer kilométerre. Elég szexi gondolat, nem?

Ha bejön az eszköz, akkor egy gombnyomással meg is rendelheted az okos vibrotojást 40,990 forintért a vágyaim.hu-tól, akik ingyenesen és teljesen diszkrét csomagolással szállítanak bárhol az országban. Mi eléggé felpörögtünk a témára – és azért szakmabéli lányok elégedettségénél nagyobb garancia nem kell egy szextermékre, ugye?

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon