Versenyautó-cockpit otthonra
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Szuperkönnyű kivitel, nemes anyagok és teljes személyre szabhatóság jellemzi a Fanatec legújabb autószimulátoros termékét.

A virtuális autósportok iránt érdeklődők körében a Fanatec neve egyet jelent az elérhető legjobb minőséggel. A német gyártó az elmúlt években számos high-end kategóriás autószimulátor termékkel jelent meg a piacon, így például hivatalos BMW- és Porsche-licences kormányok, különböző pedálszettek, illetve különböző méretű és felépítésű cockpitek is fellelhetők a cég kínálatában. A nemrégiben bejelentett Fanatec CSL Seat ez utóbbi kategóriába tartozik.

Az otthon akár néhány perc alatt összeszerelhető Fanatec CSL Seat a versenyautó-építésben is használt nemes anyagok használata révén rendkívül kis tömegű, akár összeszerelt állapotában is könnyen mozgatható. Az újdonságnak gyakorlatilag az összes eleme állítható, mindenki személyre tudja szabni magának: állítható például a kormányszög, a váltókar magassága és a pedál-ülés távolság is. A szerkezetre nemcsak a Fanatec saját fejlesztésű kormányai, hanem többek közt a Logitech G25/G27, illetve a Thrustmaster T500 RS is egyszerűen felszerelhető.

A 299 euróba, vagyis átszámítva mintegy 85 ezer forintba kerülő Fanatec CSL Seat szállítása megkezdődött, úgyhogy akár a karácsonyfa mellett is bepattanhatunk valamelyik virtuális sportkocsi belsejébe.

Tovább:
Mindenkit megelőzött a magyar bluetooth-izzó
Friss Player-cikkek
Férfias karácsony 

 

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.