Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Matthew Hofman, a Hofman Architecture alapítója már hosszú évek óta tervez és épít fel parányi élettereket, bőven van tehát tapasztalata abban, hogy kell minimális térből a maximumot kihozni. Ezúttal egy menő lakóautót álmodott meg, amivel az egész világot bejárhatod.

A Living Vehicle belső tere letisztult és modern, a gondos tervezésnek köszönhetően konyha, nappali, háló és fürdő is található benne, a merev és strapabíró kialakításának, valamint a magas minőségű alumínium keretnek köszönhetően pedig az igazi off-road helyszínek elérését is lehetővé teszi.

Mivel a fenntarthatóság és a környezettudatosság egy nagyon fontos szempont volt a tervezése során, így nem véletlenül állítják róla, hogy itt bizony a fenntartható életmód új jövőképéről van szó, ami két embernek akár egy hónapon keresztül is biztosítani tudja az ellátását.

Ha mindez nem volna elég, a 130 ezer dollárért (35 millió forint) rendelhető Living Vehicle extra szigetelést is kapott, így minden évszakban kényelmesen használható. Ha szeretnél róla még többet megtudni, erre tessék tovább.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.