Figyelem! Eddig rosszul sütöttünk virslit!
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Újabb ügyes praktika, hogy ezentúl jobb legyen nekünk. Célkeresztben a virsli!

Hot doghoz, főzelékekhez gyakran készítünk sült virslit. A legegyszerűbb megoldás a virslit keresztbe benyesegetni, hogy így gyorsabban átsüljön, de létezik egy hatékonyabb – bár talán 10 másodperccel lassabb – módszer is, amelynek segítségével alaposabban átsül a rúd alakú húskészítmény. A hurkapálca azért kell, mert ez biztosít tartást a virslinek, így közben nem fog eltekeredni, behajolni, és sikeresen lesz a spirális körvágás. És hogy mi is ennek az egésznek az értelme? Ahogy említettük, a hús alaposabban átsül, sokkal ropogósabb lesz, és ráadásként dizájnosabb a külseje, ami egy grillpartin nem hátrányos tényező, lehet villantani a haverok és a csajok előtt!

Tovább a Hatékonyha sorozathoz hasonló, észbontóan zseniális trükkjeinkért. Kiderült, hogy rosszul pucoltunk főtt tojást és hagymát, rosszul főztünk tésztát, a főtt krumplival sem megfelelően bántunk, és már azt is tudjuk, hogyan lehet a leghatékonyabban fokhagymát pucolni!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.