Hot doghoz, főzelékekhez gyakran készítünk sült virslit. A legegyszerűbb megoldás a virslit keresztbe benyesegetni, hogy így gyorsabban átsüljön, de létezik egy hatékonyabb – bár talán 10 másodperccel lassabb – módszer is, amelynek segítségével alaposabban átsül a rúd alakú húskészítmény. A hurkapálca azért kell, mert ez biztosít tartást a virslinek, így közben nem fog eltekeredni, behajolni, és sikeresen lesz a spirális körvágás. És hogy mi is ennek az egésznek az értelme? Ahogy említettük, a hús alaposabban átsül, sokkal ropogósabb lesz, és ráadásként dizájnosabb a külseje, ami egy grillpartin nem hátrányos tényező, lehet villantani a haverok és a csajok előtt!

Tovább a Hatékonyha sorozathoz hasonló, észbontóan zseniális trükkjeinkért. Kiderült, hogy rosszul pucoltunk főtt tojást és hagymát, rosszul főztünk tésztát, a főtt krumplival sem megfelelően bántunk, és már azt is tudjuk, hogyan lehet a leghatékonyabban fokhagymát pucolni!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Ideje boldog születésnapot kívánnunk Lolának

További cikkeink a témában