Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Minden nap kiderül, hogy valamit egész életünkben rosszul csináltunk és van rá valami sokkal trükkösebb, praktikusabb és ésszerűbb módszer. Most épp a háromszög-cikkelyes tortaszelési tradíció kapja meg a magáét – méghozzá nagyon unortodox megközelítéssel.

Nem kell tudnod angolul, hogy értsd a problémát, amit a fickó felvet: ha cikkelyeket szelsz ki a kör alakú tortádból, akkor amennyiben nem eszitek meg az egész süteményt azonnal, akkor a hűtőben tárolva a kiszolgáltatott belső rész rossz lesz. Megkeményedik, hűtőízű lesz és senki nem akarja megenni. Erre találta ki ez a felfedező, hogy mi lenne, ha nagyon rendhagyó módon először totál félbevágnánk a tortát és hatalmas téglákat hasítanánk ki belőle? Így mikor a fennmaradó tortát betesszük a hűtőbe, a két 'nyitott' részt simán egymásba forgathatjuk, ezzel megakadályozva, hogy a torta belseje akár egy milliméteren is kiszáradjon.

Szóval ha úgy érzed, nem tudtok bevágni egyszerre egy hatalmas tortát, akkor ez a meghökkentő módszer nagyon jól jöhet a hűtőben tároláshoz!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.