A rántottánál kevés egyszerűbb dolog van, de azért megmutatjuk, hogyan kerülheted el, hogy száraz legyen. Infó még lejjebb!

Az America’s Test Kitchen séfje azt mondja, hogy érdemes extra tojássárgáját belekeverni, ettől ugyanis jobban egyben lesz a végeredmény. Tegyünk bele egy kevés tejet is. Ez ugyan mifelénk nem szokás, de omlettekben ez alap, és ott bizony működik. Tegyünk hozzá dijon vinigraitte-et, ami nem más, mint mustár, apróra vágott fokhagyma és ecet hármasa, jól elkeverve. Az utolsó trükk pedig az, hogy először közepesen magas hőmérsékleten kezdjük el sütni a tojásokat, majd vegyük le alacsonyra a hőfokot, így nem fog hirtelen kiszáradni a rántotta.

Ha tetszik, de most nincs időd elkészíteni, akkor pattanj fel a Netpincér oldalára és rendelj magadnak valami tojásos finomságot! Ráadásul most aztán már tényleg semmi nem gátol meg abban, hogy bárhonnan, bármilyen helyzetben rendelj, ugyanis kijött a Netpincér appja, méghozzá iOS-re és Androidra is.

Player Autószalon

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon