Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Netpincér a közelmúltban összeállította, melyek a legnépszerűbb, legtöbbet rendelt pizzák az országban. Mutatjuk azt az ötöt, amivel nem lehet tévedni, mert ők a kerek tészták Jennifer Lawrence-i, a pizzák, amiket mindenki imád.

5: Húsimádó pizza a 1st Buffet and More-tól

Na tessék. Íme egy rendíthetetlen (de könnyen rendelhető) bizonyíték arra, hogy rajongunk a húsért. A húsimádó pizza tele van pakolva minden földi jóval: sonka, bacon, szalámi, csirkehús és sajt gőzölög a tetején.

4: Pizza Margherita a Trattoria Veneziától

A húshegyekről hirtelen váltással mutatjuk a negyedik helyet elfoglaló legalapabb pizzát: a paradicsomszósz-mozzarella-bazsalikom összetevőjű köralakját a boldogságnak. Aki ezt a pizzát nem szereti, az valamit nagyon nem tud az életről – a margheritát szerintünk lehetetlen nem imádni, méghozzá nagy-nagy adagokban (mert persze igen olcsó is minden helyen).

3: Prosciutto Pizza a 50minutes-től

A házhoz szállító étterem neve már elég beszédes és sok mindent elmond, miért is lett ez a sajtos-sonkás olasz alappizza a magyarok egyik kedvence: egyszerű, olcsó, finom, gyorsan megérkezik. Ez a pizza például tökéletes nagy haveri társaságokhoz: senki nem fog belekötni egy prosciutóba (míg mondjuk a húsimádó durvulások és a csípős verziók azért nem mindenkinek állnak a fogára).

2: Mix pizza a Boczkó Étterem és Pizzériától

Az alap és a sajt után maximum hat feltétet lehet kérni kedvenc pizzáink ezüstérmesére – de az bizony az lesz, amit csakis te akarsz! Ja meg az öt barátod, akik közbeordítják, hogy a szalámi helyett legyen sonka és mostazeccernefelejcsedmárelacsípősetróla, de mivel hat feltétig jók vagytok, nem lesz nagy vita.

1: Mix pizza bármennyi feltéttel a MOB pizzától

Ennyi, kész, itt a tanulság: IMÁDJUK a pizzát, méghozzá annyira, hogy totál profik vagyunk benne: pontosan tudjuk, mi a legjobb kombináció és azt akarjuk összeállítani. Emellett imádunk a különböző ízekkel és hozzávalókkal kísérletezni: a megszokott pizzapreferenciánk mellett szeretünk kísérletezni és összerakni a saját pizzánkat. A nyertes Mix pizzára bármennyi feltétet pakolhatsz erről a listáról, nulla forintért (vannak pénzes feltétek is egyértelműen jelölve) és online klikkelgetéssel létrehozhatod a legkedvesebb pizzádat.

Ha meghoztuk a kedved, akkor pattanj fel a Netpincér oldalára és rendelj magadnak valami finomságot! Ráadásul most aztán már tényleg semmi nem gátol meg abban, hogy bárhonnan, bármilyen helyzetben rendelj, ugyanis kijött a Netpincér appja, méghozzá iOS-re és Androidra is.

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.