Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A lazacostól a vegán át a dupláig. Felszállunk a burgervonatra.

Classic hamburger, W35

20 vélemény után 100 %-on áll ez a monolitszerű fontossággal bíró darab. Nem nagyon lehet vele tévedni, és az ára is remek: 1350 Ft.

Harcsa burger és chips, Nemo Fish & Chips & Salad Bar

Csak nézd meg ezt a szépséget! A Nemóban olyan ételek készülnek, amikben annyi szín van, mint egy Monet festményen, és akkor még nem is beszéltünk az ízekről. Ár: 2590 Ft.

Veggie burger, Hummus Point

A burger nem csak a húsevőké de nem ám. A Hummus Point finomsága rengeteg ropogós zöldséggel és remek bucival érkezik, az ára pedig ellenállhatatlanul alacsony: 990 Ft.

Budapest burger, Goodbar Goodburger

Libamájjal, füstölt lecsóval operál ez a fővárosról elnevezett ínyencség. A 140 grammos pogácsával ellátott példány ára 2350 Ft.

Thai burger, B40 Wok & Walk

Ázsiai fűszerekkel, zöldségekkel tömték ki ezt a thai ihletésű, óriáslepénybe csomagolt burgert. Méretes, és nem éppen a legolcsóbb választás, de elég egzotikus darab.

Ha kedved szottyant egy jó burgerhez, akkor pattanj fel a Netpincér oldalára és rendelj magadnak valami tojásos finomságot! Ráadásul most aztán már tényleg semmi nem gátol meg abban, hogy bárhonnan, bármilyen helyzetben rendelj, ugyanis kijött a Netpincér appja, méghozzá iOS-re és Androidra is.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.