153 ezren nézték meg, ahogy valaki az igazi gulyást keresi Budapesten

Miért? Miért?

A Life of Boris névre hallgató Youtube accountnak másfél millió feliratkozója van, ami akkor is szép szám, ha az ember orosz. Márpedig Borisz orosz, méghozzá olyan, aki önmagát a "saslik királynak" becézi, mottója pedig a szlávok egyesítését tűzte ki célul. Ez a fiatalember állandóan maszkban szerepel, és valószínűleg egy mondatát sem szabad komolyan venni. Vannak játéktesztjei és egy videóklipje is, amiben egy Lada Nivában pörgeti a rapet.

Az azért érdekes, hogy „Az igazi gulyást keresve” című videóját is megnézték 153 ezren 16 óra alatt, amit csak olyasvalaki tud végignézni, aki nem magyar. Mert mi magyarok tudjuk, hogy minden gulyás igazi, amit magyarok csinálnak, legfeljebb az egyik finom, a másik meg nem annyira. Emberünk mindenesetre egy gonzo kalandfilmben le-fel rohangált Budapest és vidék között és csinált egy szerintünk tök értelmetlen viccet, ami mások számára nyilván értelmes, hiszen akkor nem nézték volna meg ennyien.

Ez is érdekelhet:

Három pazar helyet találtunk Prágában, ahol a hús az úr - Roadster

Coach-ok, sikeres emberek tucatjai, sőt, még a Dalai láma is azt mondja, minden évben utazzunk el egy olyan helyre, ahol még soha nem jártunk. Új helyeket felfedezni tényleg inspiráló, de ha csak az a cél, hogy lássuk és érezzük, mi zajlik a világban, bőven elég, ha minden évben kiugrunk a közeli Prágába.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon