Bitang nagy kávés guru érkezik Budapestre

Scott Rao a kávés szakma egyik megkerülhetetlen szaktekintélye, aki szeptember végén kurzusokat fog tartani pár szerencsésnek. Ha szereted a kávét, és többet is megtudnál róla, mint hogy koffein van benne, és segíti az emésztésed, akkor nagyon ajánljuk.

Egyik kedvenc kávézónk, az Espresso Embassy, és egyik kedvenc kávépörkölőnk, a Casino Mocca szervezésében érkezik Budapestre a barista, pörkölő és kávés megmondóember, Scott Rao, hogy több workshopot is tartson.

Az amerikai kávéguru és egyszemélyes think tank a modern kávés szakirodalom megteremtője. Könyveit (The Professional Barista’s Handbook, Everything But Espresso, Espresso Extraction, The Coffee Roaster’s Companion) szakmai fejlődése mérföldkőveként emlegeti minden hivatásos és amatőr barista, akiknek volt alkalma elolvasni  állítja a program ismertetője.

Eddig még nem járt Magyarországon, és az a gyanúnk, hogy nem fog havonta feltűnni itt, szóval ez egy különleges program. Az a gyanúnk, hogy a hazai baristák verekedni fognak a helyekért, de érdemes tenni egy próbát az esemény Facebook-oldalán, vagy benézni az Embassyba, és helyek után érdeklődni.

 

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon