A BlinkDrink alkalmazás feldobja a bárban/kocsmában ücsörgést. Mint a legjobb ötletek, ez is pofonegyszerű.

Az egy dollárért letölthető appnak (egyelőre csak iPhone-tulajdonosok villoghatnak vele) gyakorlati haszna nem sok van, de ennek ellenére szerintünk sikerre van ítélve, ugyanis egy bárban például kitűnő alapot jelenthet egy beszélgetés elindítására vagy egy kis magánshow bemutatására.

Mit tud ez a dolog? Koktélokat kelt életre fény segítségével. Igen, ilyen egyszerű! Csak tegyük a poharunkat a kijelzőre, az app pedig fénybe borítja a poharat, a 2D-s monitorélményt 3D-ben a pohárba vetíve. Érdemes színtelen és jéggel töltött italokkal próbálkozni – gin tonic, vodka tonik vagy szimpla üdítők – ugyanis ezekkel tud érvényesülni az alkalmazás.

Az app a bárban hallható zene ritmusára változtatja a színét, így alkalmazkodik környezetéhez. Brad Simpson az alkalmazás ötletgazdája szerint nincs a fejlesztés mögé nem terveznek funkciót, de az elképzelhető, hogy megpróbálnak szimpla színek helyett felismerhető képeket vetítni a kijelzőre helyezett pohárba.Szerintünk a BlinkDrink teljesen jópofa egy bizonyos korlátig, de nem szeretnénk, ha a kedvenc kocsmánkba lépve azt látnánk, hogy az összes haver a telefonjára pakolt, villódzó poharát bámulja, ahelyett, hogy egymással beszélgetnének. Mondjuk, amíg csak színtelen itallal lehet eljátszani ezt a mutatvány, és sörrel, fröccsel, egyebekkel nem, addig ez a veszély komolyabban nem fenyeget. És persze azokról se feldkezzünk meg, akik semmi pénzért nem tennének egy poharat a méregdrága iPhonje-juk kijelzőjére.

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon