Lett Budapest Coffee Tour kártya, aminek az a lényege, hogy járd végig a kártyán szereplő nyolc kávézót, aztán ha ez megvan, valamelyikben kapsz egyet ingyen.

Rajta van a kedvencünk is, a szerkesztőségünk szomszédségéban fekvő Espresso Embassy (még hipszterebb lett, mint valaha: szakállas barista után lett Instagram-accountjuk is), meg a Molnár Attila féle Tamp and Pull, aztán a szintén kedvelt budai egység, a Kelet Kávézó, a többit meg olvassátok el a fotón.

Kávéfronton fejlett európai és tengerentúli nagyvárosokban már léteznek ilyen kártyák, a budapesti, erősödő újhullámot kitűnően szimbolizálja ez a kártya, meg úgy általában az, hogy egyre több minőségi egység nyílik, és az is lélekmelegítő látvány volt, amikor volt szerencsém beülni Scott Rao kávésguru előadására, amin kb. 20-25 magyar fiatal vett részt – ők nyilván a munkahelyükön hasznosítják (vagy fogják) az okosságot.

Csendben jegyezzük meg, hogy ez az egyszerűsítve újhullámos kávénak nevezett jelenség a fine dining meg a burger árnyékában kezd egyre erősebb és izgalmasabb lenni. Nagyon helyes.

(Fotó: Espresso Embassy Facebook-oldal)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon