Felejtsd el a szokványos, sörösüvegekkel becsukhatatlanra tömött hűtős házibulikat, és nyisd meg a saját kocsmád az EdgeStar Kegerator sörcsappal.

A hűtőfunkciós sörcsapoló gépen beállíthatod kedvenc sörhőfokodat, és a DraughtKeg szén-dioxidos nyomástechnológia segítségével kocsmaminőségben (de ez egyszer vizezetlenül) csapolhatsz családodnak és barátaidnak egy-egy frissítő korsóval. A 38 centi magas sörcsap kényelmesen elfér a konyhapulton, könnyen szállítható, belsejébe pedig egy túlnyomásmentes, ötliteres söröshordót hűthetsz be.

A sörcsap elején található LCD-n ellenőrizheted és beállíthatod a hőmérsékletet, valamint a további tartozékokkal könnyen tisztíthatod az amúgy rozsdamentes készüléket az esetleges (és valószínű) sörfoltoktól. A rock'n'roll sörcsap AC és DC kompatibilis is, valamint a hozzátartozó adapterek segítségével szinte bármilyen hálózatba bedughatod (ha valamiért elvinnéd megszokott helyéről). Ha hazahoznád a kocsmák akolmelegét, és ezentúl azt szeretnéd, hogy minden barátod nálad lebzseljen, akkor már 299 dollárért, azaz kevesebb mint 65 500 forintért megrendelheted.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon