Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Felejtsd el a szokványos, sörösüvegekkel becsukhatatlanra tömött hűtős házibulikat, és nyisd meg a saját kocsmád az EdgeStar Kegerator sörcsappal.

A hűtőfunkciós sörcsapoló gépen beállíthatod kedvenc sörhőfokodat, és a DraughtKeg szén-dioxidos nyomástechnológia segítségével kocsmaminőségben (de ez egyszer vizezetlenül) csapolhatsz családodnak és barátaidnak egy-egy frissítő korsóval. A 38 centi magas sörcsap kényelmesen elfér a konyhapulton, könnyen szállítható, belsejébe pedig egy túlnyomásmentes, ötliteres söröshordót hűthetsz be.

A sörcsap elején található LCD-n ellenőrizheted és beállíthatod a hőmérsékletet, valamint a további tartozékokkal könnyen tisztíthatod az amúgy rozsdamentes készüléket az esetleges (és valószínű) sörfoltoktól. A rock'n'roll sörcsap AC és DC kompatibilis is, valamint a hozzátartozó adapterek segítségével szinte bármilyen hálózatba bedughatod (ha valamiért elvinnéd megszokott helyéről). Ha hazahoznád a kocsmák akolmelegét, és ezentúl azt szeretnéd, hogy minden barátod nálad lebzseljen, akkor már 299 dollárért, azaz kevesebb mint 65 500 forintért megrendelheted.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.