Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Egy kanadai gasztroblogger érdekes vállalkozásba fogott: a terv végigenni Toronto legjobb éttermeit, anélkül, hogy fizetne.

Erin Wotherspoon 24 éves gasztroblogger, aki blogja szerint csinos külsővel rendelkezik. Mivel csórónak tartja magát, de a gaszrobloggerkedésről nem mondana le, ezért az az ötlete támadt, hogy randizni kezd, hogy így jusson el az általa kinézett éttermekbe. „Egy szegény lány, rossz randik és rengeteg kagyló” című blogján be is számol a kaland alakulásáról. A szőke leányzó meg eléggé a sztori elején jár, augusztusban kezdte és kábé egy tucat randinál tart, de a Redditen már felkapták, és a kommentek tanúsága szerint ott nem igazán tartják korrektnek, amit csinál.

„Vannak nők, akiknek nem tisztességesek a szándékaik” – írta blogján. Arról nem nyilatkozik, kivel jutott újabb szintre egy-egy este, de a rossz randik kifejezés a blog címében arra enged sejtetni, hogy ennél a csajnál egy pasi maximum a vacsora kifizetésére lehet jó. A Redditen hírnevet szerzett hölgy ismertté válása után kérdéses, ki fog bedőlni neki. Nyilván az, aki nem olvas Redditet vagy más honlapokat, nem hallgat rádiót – merthogy a hölggyel már interjúk is készültek. Mi mindenesetre figyelmeztettük olvasóinkat: ha Torontóban jársz és egy Erin nevű szőke csajjal randizol, felezd a számlát.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.