Ez az elátkozott gin lehet a tökéletes halloweeni ital

Ha valami különlegességet szeretnél az itthon is egyre népszerűbb kelta eredetű ünnep alkalmából az asztalra tenni, az Evil Spirit ginnél jelenleg nem létezik jobb választás. Anglia legfélelmetesebb településén készül, ráadásul még egy híres boszorkány is elátkozza.

Az italkülönlegességet a Moonpig nevű cég forgalmazza, és sajnos október 31. közeledtével a népek szépen el is kapkodták, így jelenleg nem elérhető. A rendelési oldal mindenestre türelemre int, és azt ígéri, hogy hamarosan újra feltöltik a készleteket.

Nem csoda, ha sokan szeretnének ebből egy palackot a polcukra, ugyanis az Evil Spirit az angliai Pluckley-ban készül, ami a szigetországban a legtöbb kísértettel büszkélkedő település a Guinness szerint. Állítólag 12-16 ittragadt lélek járja Pluckley utcáit és házait, az italba pedig egy sor olyan gyógynövényt is belepakolnak, melyek az elhíresült jelenések környékén nőttek ki a földből.

Ha pedig ez még nem lenne elég, mielőtt kereskedelmi forgalomba bocsátanák a palackokat, egy híres boszorkány, bizonyos Julianne White jól elátkozza őket, hogy teljes legyen az illúzió.

Az angolok tudják, hogy kell jó gint készíteni, ezért bízunk benne, hogy az ital ízével sincsenek nagy bajok. Az biztos, hogy a köré kanyarintott sztori mindent ver a piacon.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon