Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Merthogy öt olyan finomsággal jövünk, amit nagyon szeretnek a népek.

Csirkehús bambuszrüggyel, Qing Feng kínai gyorsétterem

Egyenesen Kínából, vagyis egy kínai étteremből, ami majdnem ugyanaz, de mégsem. Jobb is, hogy nem egyenesen Kínából jön, mert addig kihűlne, talán meg is romlana. Ez egy vicc volt, méghozzá elég szar, de az már halál komoly, hogy ennek a tojásos rizzsel körített finomságnak a népszerűségi indexe hat vélemény után 100 %. Ár: 980 Ft.

Hinode, Wasabi sushi és wok étterem

Ez tuti nem hízlal, ellenben laktató, és igazán különleges. Ha valami szokatlanra vágy, és túllépnél a pizza-burger-rántott sajt szentháromságon. Ár: 1620 Ft.

Chicken curry, Shalimar Indiai étterem

Ez az indiai konyha szupersztár nagykövete, ami annyira jó, hogy az angolok már nemzeti kincsként tartják számon. 100%-os a népszerűségi index, az ára meg 2090 Ft.

Toszkán ragu pappardellével, Trattoria Toscana

Házi készítésű tészta, ami 100 százalékos népszerűségnek örvend, vagyis ez garanciapecsét. Ár: 2750 Ft.

Chili con carne, Arriba Taqueria

A csilisbab a világ egyik legtökéletesebb étele: egyszerű, laktató, ízgazdag, egyszóval férfiember számára fantasztikus, semmihez sem fogható élmény az elfogyasztása. Ez a darab ráadásul nagyon rendben is van, ezt bizonyítja, hogy 93%-on áll a kedveltségi indexe. 1390 forintért pedig ajándék.

Most aztán már tényleg semmi nem gátol meg abban, hogy bárhonnan, bármilyen helyzetben rendelj, ugyanis kijött a Netpincér appja, méghozzá iOS-re és Androidra is.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.