Ezt az öt favorit finomságot rendeld meg magadnak a hétre
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Beletúrtunk a kajarendelős honlapok bugyraiba, és kiválasztottunk pár garantáltan jó kaját.

Classic burger menü, W35
88%-on áll 25 vélemény után ez a biztosan jó választásnak tűnú burger menü, amiben van egy 13 dkg marhahúspogácsa, paradicsomlekváros cheddar sajtkrém, bacon, mellé coleslaw és libazsírban sült krumpli érkezik. Ha burgeres hangulatban vagy, ez a nyerő versenyző. Ár: 1890 Ft.

Rántott csirkemell, Lacipecsenye
Ha egy étel 71 vélemény után 96%-on áll, ott valamit nagyon jól csinálnak. Igazi békebeli vasárnapi ebédek ízletes főszereplője a rántott csirkemell, az étel, amiből az álmok készülnek. És csak 1100 Ft, igaz, ebben nincs benne a köret.

Nordsee garnélasaláta, Nordsee
Nem kell mindig olyan nehézbombázókat enni, mint egy burger, szóval néha érdemes átmenni a pehelysúlyba, mondjuk egy saláta erejéig. A húsról sem kell lemondanod, ugyanis garnélák gyülekeznek ebben a friss, ropogós csodában. Ár: 2690 Ft.

Chili con carne, Azteca City American Mexican Grill
Lássuk be, a chilis bab olyan tökéletes étel, mintha itt, a Kárpát-medencében találták volna ki. Olyan férfias, mint egy kerékcsere vagy egy húzóra lenyomott pálinka. Angol tudósok megállapították, hogy aki chilis babot eszik, annak gyorsabban nő a bajsza. Ár: 1590 Ft.

Tom Yum Kai, Parázs Thai Étterem
A magyar nép leveses, és ezzel máris rokonságba kerültek velünk a thaiok. Ennek az ázsiai népnek csodás levesei vannak, elixír és orvosságszintű folyékony műremekei, mint amilyen ez a pikáns Tom Yum csirkével. A parázs az egyik legjobb fővárosi thai kulináris pont, szóval ez lottóötös. Ár: 950 Ft.

Ez tehát a Player heti menüje, ha gondolod, már mehet is a rendelés a Netpincérről!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.