Gordon Ramsay fánkja valami kegyetlenül ott van a szeren
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Oké, a nagyi fánkja sem rossz, de ez a masszív, holland stílusú golyó is iszonyúan nyálcsorgatónak tűnik.

Fánkot csinálni melós dolog, sokat kell dolgozni a tésztán, a fél konyhát össze fogod koszolni, de megéri. Figyelj csak!

Gordon sok vajjal dolgozik, érdekesen dolgozza meg egymásra hajtogatva az oldalait, aztán hagyja megkelni. Készít hozzá egy csokitölteléket is, azaz ganache-t, amit méz és csokoládé keverésével alkot meg. A megkelt tésztán másfél centi vastagra nyújtja és kockákra vágja, majd olajban kisüti őket, és megforgatja cukorban. A végén tölti bele a csokit, és meg is van. Melós, de atomjól néz ki.

Recept itt, de kell a Google Translate.

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.