A hamburger valószínűleg a 21. század húslevese: mindenkinek van egy tuti receptje - csak épp nem a nagyi százéves, piros fazekában, hanem valamelyik menő weboldalon, vagy a saját, "heston blumenthali" konyhánkban lett kikísérletezve.

Gordon Ramsay-nek, korunk legszókimondóbb szakácsának is van egy tuti receptje és pár hasznos tippje.

És mivel a fickó - annak ellenére, hogy sokszor elképesztő nagy tulok - tényleg piszok jól főz, mi is kíváncsiak voltunk, mi sül ki ebből.

Ramsay-ben már csak azért is bízhatunk, mert saját burger étterme van Las Vegasban.
Ettől függetlenül ez a burger semmi extra, ami jó is meg nem is.

Egyrészt örülünk, mert csupa olyan cuccot rakott bele, ami nálunk is könnyen elérhető, legfeljebb a mutáns méretű hagyma és paradicsom beszerzése lehet nehézkes, de egye fene, jó lesz a kisebb is.
Másrészt klassz, mert:

  1. újra bebizonyosodott, hogy a jó burgerhez nem kell más, mint jó alapanyag
  2. a legfontosabb a jó fűszerezés (csak sót és borsot használ a videóban), és hogy se a hús, se a zsemle ne száradjon ki, amire tökéletes módszer, ha vajjal megkenjük őket

Persze, ha már nagyon pro vagy, akkor jöhet a pirított bacon, a lilahagyma lekvár, aztán a marinált lazacfilébe áztatott káposztán érlelt köménymaghéjba töltött chili szósz. Vagy ami tetszik, mert ha szívesen csinálod, úgyis finom lesz.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon