Itt a nyár kötelező magyar streetfoodja, a gulyásbomba

Magyar kiflibe magyar pörköltet!

Karcolja a csúcsmagyarságot a Gulyásbomba nevű brand pörkölttel töltött kiflije, ami az egyik legújabb magyar streetfood őrület. Tavaly nyáron indult be a projekt, de szerintünk az ide nyár lesz a Gulyásbomba nyara, amikor a határokon belül globális népszerűségre fog szert tenni – úgy is mondhatnánk, az ország határain belül az egész világ a pörköltkifliről fog beszélni!

Eddig a magyar gasztronómiai ikonok streetfoodosításának legsikeresebb darabja a Kolbice volt szerintünk, majd jött a Pöriző pörkölt burritója, és most ismét a pörkölt körül mozog valami!

Nézzük, mit mondanak magukról!

A Gulyásbomba egy új, magyar fejlesztésű és gyártású street food étel. A pörkölt, vagy régebbi nevén gulyáshús egy régi, hagyományos magyar egytálétel. Kialakulása oda vezethető vissza, hogy a pusztán, az állatokkal foglalkozó embereknek napjában egyszer volt lehetőségük meleg ételt enni, ez volt a gulyás, vagy a pörkölt. Könnyen elkészíthető, kevés alapanyagból áll, és nem romlik meg. Ez egy energiabomba. Tiszta hús, szalonna, hagyma, víz, paprika. Kevés olyan étel van, ami ennyire összefonódott a magyarokról, magyarságról alkotott képpel.

A Gulyásbomba™ ezt a hagyományt követi, amikor organikus, magyar, tartósítószer, és allergén mentes alapanyagokból készíti el azt a terméket, amivel eggyé tudja kovácsolni a tradíciókat a modern étkezési kultúrával.

Tizenkétféle változatban elérhető: van marhás, csirkés, sertéshúsos és vega verzió, aminél sikerült nagyon magyarosnak maradni, ugyanis a vega verzió lecsóval jön! Taps!

Legközelebb hétvégén a Szentendrei Sörmajálison lesznek, vagy meg lehet látogatni őket a gödöllői Gulyásbombázóban. Aki tud, adjon nekik egy falásnyi esélyt!

Ez is érdekelhet:

Nincs jobb program, mint tavasszal körbeenni a Balatont - Mi ezekkel a helyekkel kezdenénk - Roadster

Ha négy évszakos Balatonnak még nem is örülhetünk, klassz látni, hogy márciustól novemberig tényleg pezseg az élet a tóparton. Múlt hétvégén már nyári forgalomba ütköztünk az M7-esen, és amennyi remek hellyel és programmal bővül a kínálat évről évre, nincs is nagyon min meglepődni.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon