Az olasz tésztákat általában nem nézegeti, hanem kétpofára vigyorogva zabálja az ember, miközben nyammogó hálaimát rebeg, amiért létezik olasz konyha. De ha az elemi élvezeteknél továbbmennél és megtanulnád, mi a különbség a tortellini és a tortelloni közt és végre meg akarod tudni, mi is annak a kagyló alakú tésztának a neve, akkor egy kattintásnyira vagy a választól.

A Foodrepublic tésztaillusztrációját akár most rögtön küldheted is a printerbe, majd diadalmasan kitűzheted az I <3 ROMA hűtőmágnesed és a teljes alakos Bellucci posztered közé. A tizenkét tésztát képekkel és leírással magyarázó infografikából minden nap inspirációt meríthetsz, ha -ini, -elli, -illi, -etti -ine vagy -elle végződésű itáliai finomságokra vágysz. Nyáltermelődéses lájk.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Ideje boldog születésnapot kívánnunk Lolának

További cikkeink a témában