Erre a szószra van szükséged, ha a majonézt és a ketchupot egyszerre akarod élvezni

A majonéz valamiért egy megosztó dolog szokott lenni. Valaki vagy imádja, vagy utálja. Viszont aki az utóbbi kategóriába tartozik, az általában túl szenvedélyesen utálja, szóval titkon valószínűleg mégis szereti.

Mi például nem csinálunk titkot abból, hogy odáig vagyunk a majonézért, éppen ezért nem vagyunk meglepve attól, hogy a ketchupot és a mustárt is rendszeresen lenyomja az eladásokat tekintve. Persze attól sem riadunk vissza, hogy néha összemixeljük a majonéz és a ketchup nyújtotta örömöket, ezzel kreálva egy tökéletes mártogatóst.

És nagyon úgy tűnik, hogy a Heinz is így van ezzel. Miután egy szavazás keretein belül a vásárlóik 55 százaléka úgy nyilatkozott, hogy szeretne a boltok polcain látni egy ilyen ötvözetet úgy döntöttek, hogy piacra dobnak egy újdonságot. Íme az új hibrid, a Mayochup.

Az persze más kérdés, hogy mennyire nevezhető egy olyan valami újdonságnak, amit legtöbben már 3 évesen saját maguktól kikevernek, de nem akarunk itt károgni. Azt egyelőre nem tudni, hogy felénk mikor kerülhet a boltok polcaira, szóval addig úgyis magunknak kell mixelni a két összetevőt.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon