Helló, Alfredo!

Friss, egzotikus, egészséges és könnyű elkészíteni. Ennél jobb hírverést nem tudunk csapni egy ételnek. Elsőnek nézd meg a videót, hogy valóban nem szemfényvesztés, amit állítunk.

És most akkor jöjjenek a hozzávalók:

2 ek olaj
4 gerezd apróra vágott fokhagyma
250 dkg rák
3 csésze spenót
½ vöröshagyma felaprítva
2 tk só
1 tk bors
2 csésze zsíros tejszín
½ kg fettuccine
6 szelet bacon, megsütve, kockákra aprítva
1 csésze parmezán sajt
½ csésze petrezselyem, felaprítva

Elkészítés:

Melegítsd fel az olajat egy nagy serpenyőben. Dobd bele a fokhagymát és a rákot, és főzd/süsd, amíg rózsaszín nem lesz. Vedd ki a rákot, majd mehet bele a spenót, a vöröshagyma, a só, a bors, és kevergesd addig, amíg a hagyma áttetsző, opálos színű nem lesz. Mehet bele atejszín, majd forrald fel, és kicsit sűrítsd vissza. Ezt követően a megfőzött tésztát dobd bele a tejszínes mártásba, és fogasd át benne. Jöhet a rák, a parmezán, a bacon és a petrezselyem, és készen is vagy!

Bon apétit!

Pompa, mi? Ha tetszik, de most nincs időd elkészíteni, akkor pattanj fel aNetpincér oldalára és rendeld meg magadnak! Ráadásul most aztán már tényleg semmi nem gátol meg abban, hogy bárhonnan, bármilyen helyzetben rendelj, ugyanis kijött a Netpincér appja, méghozzá iOS-re és Androidra is.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon