Annyira pofonegyszerű, hogy ehhez képest a rántotthús részecskegyorsítás.

Mutatjuk, mennyire könnyű.

Ezt a dolgot tulajdonképpen csak úgy lehet elrontani, ha otthagyod a serpenyőben, vagy a sütőben. De tényleg, ehhez még főzni sem kell tudni, és mégis egy finom, meleg és laktató étel a jutalmad. Itt a konyhai tervrajz hozzá:

Hozzávalók

1 ek olivaolaj
3 csirkemell felkockázva

Bors
4 gerezd fokhagyma felaprítva
2 ½ csésze csirkehúsleves
2 ½ csésze tejszín
½ kg penne
2 csésze parmezán
2 csésze mozzarella
1 marék petrezselyem felaprítva

Elkészítés

Egy nagy serpenyőben olivaolajon készítsd el a csirkét, sózd, borsozd és dobd be mellé a fokhagymát. Jöhet a húsleves, majd a tejszín, és a penne. Forrald fel, vedd vissza, majd főzd addig, amíg a tészta al dente állagúra puhul.
Keverd bele a parmezánt felét. Pakold az egész mókát egy jénaiba. A fele mennyiségnél szórd bele a mozzarella felét, majd borítsd rá a maradék tésztát. A tetejére pakold a maradék sajtokat. Süsd sütőben 200 fokon, amíg a sajt teteje megbarnul. Tálaláskor hintsd meg egy kevés petrezselyemmel.

Bon apétit!

Ha meghoztuk a kedved, de nincs időd főzni, akkor pattanj fel a Netpincér oldalára és rendelj magadnak valami finomságot! Ráadásul most aztán már tényleg semmi nem gátol meg abban, hogy bárhonnan, bármilyen helyzetben rendelj, ugyanis kijött a Netpincér appja, méghozzá iOS-re és Androidra is.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon