Mert nem lehet mindig körömpörkölt, igaz-e?

A saláta rostokban, vitaminokban gazdag, és ezt azért mondjuk, hogy elejét vegyük a „mijafaszér’ saláta egy férfimagazinnál?!” tartalmú kommenteket. Macsó, vagy nem macsó, a zöldség fontos, és nem kell nagydobra verni, meg instára kitenni, de nagyon hasznos a szervezetednek, ha alkalomadtán ilyesmit is betolsz az arcodba.

Ha meggyőztünk, akkor további motivációnövelőnek nézd meg ezt a videót:

És akkor a haditerv:

Hozzávalók

1 kockára vágott kaliforniai paprika
½ kg sütőtök
½ kg kelbimbó
2 tk szárított oregánó
1 tk só
1 tk bors
3 ek olivaolaj
10 dkg zöldsaláta keverék

Avokádóöntet

1 avokádó
1 gerezd fokhagyma
1 lime leve
1/4 csésze olivaolaj
1/2 tk só
1/4 tk bors

Elkészítés

Melegítsd elő a sütőt 200 fokra. Egy nagy tálban keverd össze a sütőtököt, a kelbimbót, a szárított oregánót, a sót, borsot, az olivaolajat, majd forgasd át benne a zöldségeket. Sütőpapírra tedd ki a zöldségeket, majd süsd 40 percen át a sütőben. Az öntethez tedd egy mixerbe az avokádót, az olivaolajat, a sót, a borsot, a lime levét, és turmixold, amíg az állaga krémes nem lesz. Egy tányérra tedd kia salátát, rakj a tetejébe sült zöldségeket, majd mehet rá az avokádóöntet. Keverd össze, és már tolhatod is.

Bon ápétit!

Ha meghoztuk a kedved, akkor pattanj fel a Netpincér oldalára és rendelj magadnak valami finomságot! Ráadásul most aztán már tényleg semmi nem gátol meg abban, hogy bárhonnan, bármilyen helyzetben rendelj, ugyanis kijött a Netpincér appja, méghozzá iOS-re és Androidra is.

Player Autószalon

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon