Így készül Amerika új burgere, az aprított sajtos szendvics

A Chopped Cheese szendvics a következő ramen meg pho leves?

Ez a szendó autentikus utcai fogás, amit már Williamsburgben, Brooklyn hipszter kerületében is árulnak, ami olyasmi, mintha egy Józsefvárosban született finomságot egyszer csak a bulinegyedbeli menő helyek tűznének étlapra, duplaáron.

A First We Feast tök jó doksijában kicsit utánamennek ennek a szendónak. Az alap tudnivaló, hogy a Chopped Cheese szendvicsben nem a sajt van apróra vágva, a chopped szó ugyanis a húsra utal. Szóval darált hús grill lapon sütve, közben kerül rá a lapsajt, a tetejére paradicsomot és salátát tesznek, aztán ketchuppal és majonézzel fröcskölik tele. Dolgozóembereknek, illetve az egész estés piálást felszívatni szándékozó egyéneknek készült kiadós szendvicsről van szó, ami egyszerre olcsó és laktató.

A riportfilmben nyomon követhetjük, hogyan lesz valami eredeti, organikusan lokális cuccból mainstream, hogyan lesz a négydolláros csumpi kajából széthestegelt hipsztertrend, az ehető next big thing, amiről Anthony Bordain forgat, meg a New York Times ír.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon