Így lehet felkockázni a hagymát, mint egy profi

Egy igazi kulináris legenda mutatja be a tutit. Gordon Ramsay is tőle tanult.

Marco Pierre White 1994-ben a legfiatalabb séfnek számított, aki három Michelin-csillagot is szerzett, továbbá ő volt az egyik első celeb-séf, és Gordon Ramsay is sokat köszönhet neki. Öntörvényű figura, aki 1999-ben lemondott a csillagokról és visszavonult az éttermek világától, hogy újra felfedezze önmagát. Érdekes pillanat, amikor ez a figura egy olyan egyszerűnek tűnő dolgot mutat be, mint egy lilahagyma felkockázása, de az olasz felmenőkkel rendelkező Marco ebben is tud nekünk, átlagos konyhai versenyzőknek újat mutatni.

Az első próbálkozás az volt, ahogy a legtöbbünk tolja, de a második menettel már elég mikroszkópikus méretűre nyesi fel a hagymákat, méghozzá boszorkányos gyorsasággal.

Van még hova fejlődnünk!

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon