XXX-es kajapornó a svéd séfzsenivel, Magnus Nilsonnal. Képernyőnyalás indul!

Kevés idegesítőbb dolog van, mint tönkretenni egy szép darab (és drága) húst, de ha ezt megnézzük, akkor okosabbak lehetünk.

Egy öt hónapon át érlelt ribeye steaket elrontani igazi szentségtörés lenne, szerencsére Magnus Nilsson nem követi el ezt a hibát. A svéd séf redukált tengeri hínárral, porított gombával és nagy adag vajjal készíti el ezt a gusztusos marhaszeletet.

Nilsson jól felforrósítja a serpenyőt, folyamatosan mozgatva süti a húst. Aztán leveszi a tűzről, és hagyja, hogy a kéreg kihűljon kicsit, majd tövább süti a vajon. Pár percig pihenteti, majd készen is van. Elég érdekes módszernek tűnik, de a végeredményt nézve nem lehet egy szavunk sem.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Ideje boldog születésnapot kívánnunk Lolának

További cikkeink a témában