Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A közhiedelemmel ellentétben a bulinak nem akkor van vége, amikor elkezdődik a viccmesélés, hanem amikor elfogy a jég. Kész szerencse, hogy a tisztességes alkoholizálás alapkelléke bármikor tetszés szerinti mennyiségben állítható elő, ráadásul egy olyan látványos módszerrel, amivel még a legunalmasabb bölcsészházibulit is azonnal a hihetetlen menőség szféráiba tudod emelni. Az őrült orosz hekker mutatja, hogyan.

A gyakorlat úgy indul, mint minden rendes jégkészítés, azaz rakj egy (két, három) üveg desztillált vizet a fagyasztóba. Ha nincs otthon desztillálód, akkor spuri a legközelebbi gyógyszertárba, nekik biztosan lesz (vagy vegyél a benzinkútnál). Nagyjából két és fél óra hűtés után óvatosan vedd elő az üveget, ha úgy érzed, szédítsd kicsit a többieket valami olyan szöveggel, hogy sajnos a jég nem fagyott meg, tehát a bulinak vége, indulás haza…, aztán amikor a szobában már az utolsó muslica is csak rád figyel, akkor vágd jó erősen az asztalhoz, és…

Ha a szobában van még, aki ezek után is not impressed, akkor fogd meg a flakont és a tartalmát kezd el kiönteni egy jégdarabra. A hatás garantált.

Őrült ötletekből van még bőven: egyél főtt kukoricát fúróval, építs rakétát teafilterből, vagy csinálj gyertyát narancsból az orosz hekker útmutatásával.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.