Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Csupán harminchétezer ember van várólistán.

Három hónapig fog nyitva tartani London első meztelen étterme, a Bunyadi. A pop-up étteremben (nem, nem Hunyadi!) lehet ruhát viselni, azonban a teljes meztelenség is megengedett: ebben az elszeparált részben szigorúan tilos lesz fotókat készíteni. Az érkezők kapnak egy köntöst, amit a székükre teríthetnek, mielőtt leülnek. A hely így ír magáról:

A bambuszfallal elszeparált asztaloknál lehet, hogy csak a körülötted ülő ismerőseidet látod meztelenül - de azért lehet leskelődni

A ruháidat és a kütyüidet egy zárható szekrényben helyezheted el, miközben hangulatos tűz biztosítja a fényeket és kipróbálhatod a vegán és nem vegán degusztációs menüsort is, melyek mind fatűzön készület.

Eddig több mint harminchétezer ember van a várólistán, hogy beléphessen a flowerpower helyre – úgy fest, elég sok emberben beindította a titkolt exhibicionizmust a Bunyadi koncept. Itt lehet bejelentkezni, ha éppen neked is megtetszett a móka – ha a jegyárak és a részletek még nem is biztosak, annyi tuti, hogy egészen nem mindennapi élményben lesz része az itt falatozóknak.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.