Koncentráljunk az eperre! Először is, melegítsünk fel egy lábasban vizet, de ne forraljuk fel. Egy kisebb edénybe tegyünk jó minőségű, magas kakaótartalmú csokoládét, majd ezt fektessük a forró vízre, mint egy csónakot. Az edény átforrósodik, és megolvasztja a csokoládét. Amíg ez megtörténik, hideg vízzel mossuk meg az epreket, majd készítsünk elő egy tálcát és fektessünk rá sütőpapírt. A megolvadt csokiba mártogassuk bele az epreket, majd tegyük őket a tálcára. Egy edénybe tegyünk fehér csokit, majd 2 lehetőség közül választhatunk: 1. tegyük vele ugyanazt, mint korábban az étcsokival, 2. tegyük 30-45 másodpercre mikrohullámú sütőbe. Ezt követően egy villa segítségével csepegtessük az olvadt fehér csokit az eprekre. Végül helyezzük az egészet a hűtőbe, amíg a csoki megdermed. Utána nincs más dolgunk, mint elfogyasztani ezt a látványos finomságot!
Azt is megmutatjuk, hogyan kell white russian koktélt keverni, és csaptelepet cserélni. Szerintünk látnod kell!
(Forrás: Eyehandy)