Igazából nem a ketchup, hanem az üveg a trükkös. Olyan csúszós a felülete, hogy semmi nem ragad meg benne.

Forradalmasíthatja az élelmiszerpiacot az amerikai MIT műszaki egyetem által kifejlesztett anyag, amely egy annyira csúszós felületet képez üvegek belsején, hogy nem tapad meg bennük semmi. Így aztán nem kell többet őrjöngve rázni az üveget, hogy a nyomorult ketchup, méz, mustár, majonéz kimásszon az aljából. Mondanunk sem kell, hogy a LiquiGlide névre keresztelt hasznos találmány erősen csökkenteni fogja az élelmiszerpazarlást. Nézd meg a videót, és próbálj hinni a szemednek!

A szagtalan, íztelen csúszós borítást már jóváhagyta az amerikai élelmiszer-felügyelet, úgyhogy biztosak vagyunk benne, hogy pár éven belül ez lesz a sztenderd minden hasonló üvegben. Fogunk még hallani róla!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Ő a kedvenc Strandunk

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés