Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A 40 éves kora ellenére egészen döbbenetes formában bokszolt Floyd Mayweather a hétvégén. Amikor Conor McGregor már alig állt a lábán, még akkor is úgy tűnt, mintha alig izzadt volna meg. Ha nagyon kell, talán 20 menetet is végigbokszolt volna. De vajon minek köszönheti ezt a hihetetlen állóképességet? Valószínűleg az étrendje is hozzájárult a sikerhez.

Még jó, hogy ez sem maradhat titokban előttünk, hiszen Mayweather privát szakácsa elárulta, milyen fogásokat tett le a bokszoló asztalára a felkészülési időszakban. Ami a reggelit illeti, általában tojás, házi krumpli, kukoricadara, palacsinta, pulykasonka vagy éppen baconszalonna volt a menü. Ebédre és vacsorára pedig jó sok BBQ csirke vagy sült csirke és rizs fogyott, ám a legtöbbször egy hétköznapi tésztaétel került az asztalra.

Floyd szinte minden nap képes spagettit enni

A mérlegelés napján csupán 2 banánt evett és vizet ivott, ez pedig elég volt ahhoz, hogy 67.8 kilóval simán hozza az elvárt súlyát. Miután McGregor is ráállt a mérlegre, elkezdte cikizni kicsit Floyd külsejét, mondván soha nem látta még ilyen szar formában. A meccsen aztán kiderült, hogy a proteinben gazdag reggeli és a rengeteg spagetti (na meg a tudatos felkészülés) milyen emberfeletti kondíciót biztosított.

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.