Minden oka megvolt, hogy kicsit kifulladjon közben.

Messze nem ideális körülmények között, Peruban, az Andok egy 3000 méteres hegyén készített egy rántott a neves séf. 3000 méter az már nem vicc, kábé állni is fárasztó, nemhogy pörögni a tűz körül. Ráadásul most nem egy laboratóriumnak is beillő étterem konyháján, hanem szabadtűznél kellett bizonyítania. A hamu a szél miatt rendesen repkedett, de Ramsay végül is nem hasalt el, pedig párszor lehetett aggódni, hogy elege lesz a béna körülményekből, egy hatalmas bazmeg kíséretében eldobja az egészet, és a következő géppel hazautazik Londonba. De becsületére legyen mondva, lihegve, káromkodva is végigcsinálta.

Gordon új műsora, a Gordon Ramsay: Uncharted a National Geographic számára készül, és első ránézésre amolyan Anthony Bourdain utánérzésnek tűnik, de egy fene, belenézünk.
Július 21-én indul a sorozat, és mivel alpakkazsíros rántottát még nem láttunk, megnézzük, hátha lesz még benne valami egyéb érdekesség. Mondjuk rántott lámacomb. Vagy valami.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon