Megizzasztotta Gordon Ramsay-t az alpakkazsíros rántotta elkészítése
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Minden oka megvolt, hogy kicsit kifulladjon közben.

Messze nem ideális körülmények között, Peruban, az Andok egy 3000 méteres hegyén készített egy rántott a neves séf. 3000 méter az már nem vicc, kábé állni is fárasztó, nemhogy pörögni a tűz körül. Ráadásul most nem egy laboratóriumnak is beillő étterem konyháján, hanem szabadtűznél kellett bizonyítania. A hamu a szél miatt rendesen repkedett, de Ramsay végül is nem hasalt el, pedig párszor lehetett aggódni, hogy elege lesz a béna körülményekből, egy hatalmas bazmeg kíséretében eldobja az egészet, és a következő géppel hazautazik Londonba. De becsületére legyen mondva, lihegve, káromkodva is végigcsinálta.

Gordon új műsora, a Gordon Ramsay: Uncharted a National Geographic számára készül, és első ránézésre amolyan Anthony Bourdain utánérzésnek tűnik, de egy fene, belenézünk.
Július 21-én indul a sorozat, és mivel alpakkazsíros rántottát még nem láttunk, megnézzük, hátha lesz még benne valami egyéb érdekesség. Mondjuk rántott lámacomb. Vagy valami.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.