Feltörekvő magyar borguruk több mint száz különböző bora egyetlen borbárban – már nem csak Budapesten.

Az új borbárnak is koncepciója, hogy kizárólag fiatal magyar borászok borait kínálja, mintegy 104 különböző tételt, többségüket akár egy pohárral is. A kínálatban a Junibor egyesület huszonhat borászának, összesen kilenc régióból származó bora található meg, a készletet minőségi röviditalok egészítik ki.

Azt, amit a DiVino tud, elég nehéz leírni szavakkal, és ha sikerül is, az elég mesterkéltnek hatna, inkább mutatunk pár fotót.

És ilyen lesz a debreceni bár:

Az impozáns borbár a belváros közepén található, kilencven négyzetméteres beltérrel, valamint egy harmincöt négyzetméteres terasszal. A budapesti Szent István Bazilika melletti bárhoz hasonlóan a DiVino Debrecen tőszomszédságban is egy szökőkút helyezkedik el, melynek környezetében a köztéri padok további helyeket kínálnak, ahonnan kiváló rálátás nyílik a város egyik jelképére, a Református Nagytemplomra. Az egyedi, különleges enteriőr ezúttal is a Sütő tervezőcsapat – Sütő Kata és Sütő László – munkája, így minimálstílusában is a Szent István téri DiVinóhoz áll közelebb.

A DiVino Debrecen ételkínálata tapasokból (kenő hármas, tatárbeefsteak, sonkatál, sajttál), hamburgerből és salátákból áll, melyek a szomszéd No.1 étteremben készülnek, ahová egy üvegajtón keresztül közvetlen átjárás nyílik.

(Fotó: hivatalos Facebook-oldal)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

Francia művészettörténész a nap csaja

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

További cikkeink a témában