Pörög a hét és tudjuk, hogy utálsz azon agyalni, hogy mit rendelj, mert egyszerűen már nem tudsz mit kitalálni és megőrülsz. Az obligát pizza helyett mondunk négy tuti megoldást a hétre.

Kaang Deaan, Parázs Thai Étterem

Ez az elképesztően szexi kaja 41 vélemény után 95 %-on áll, ami eléggé garanciálisnak hangzik. Mi ez? Csirke vöröscurryvel, bambusszal és jázminrizzsel. Ár: 1680 Ft

Tojásos nokedli szalonnával, fejes salátával, Theo Papa konyhája

Néha tutira kell menni. 52 vélemény után 95 százalékon álló fogás az a klasszikus magyaros hangulatú vasárnapi ebéd, ami sokunkban a boldog, aranyfényben fürdő gyermekkort idézi fel. Ha újraakarjuk élni a ragyogást az irodában egy átlagos hétköznap, akkor ne habozzunk, nyomjunk rá a rendel ikonra. Ár: 1170 Ft.

Borscs, Babushka Food

Ettél már borscsot? Ez Oroszország válasza az olaszok minestronéjára, főételnek is beillő zöldségleves sok céklával, rengeteg káposztával, tejföllel, és – figyelem – sertésoldalassal! Hús a zöldséglevesben! Hát tudnak ilyet az olaszok, kérem szépen? Hát persze, hogy nem, daszvidánnya. 21 vélemény után 90%-on áll, ami még kiváló minősítés. Ár: 790 ft.

Fish & Chips, Nemo Fish & Chips & Salad

152 vélemény után 95%-on áll ez a remekmű, amit tulajdonképpen a hét bármelyik napján tudnánk fogyasztani. A kis adag ne tévesszen meg, ha ne vagy Piedone étkű, akkor nem fogsz éhes maradni. A két szósz remek, a burgonya zseniális, a hal mennyei. Az év üzlete, ha szereted a halat. Ár: 1190 Ft.

Csirkemell Kisbojtár módra, Panírbetyárok

Mi is ez? Kapros juhtúróval töltött csirkemell rántva. Garantáltan magyaros ízek, ha éppen valami hazaí ízvilágra vágynál a nemzetközi gasztronómia remekei után. Nyolc vélemény érkezett hozzá eddig, ami nem sok, de mindenki kivétel nélkül kiválóra értékelte, vagyis 100 %-on áll. Szerintünk biztató. Ár: 1540 Ft.

És a legjobb, hogy most aztán már tényleg semmi nem gátol meg abban, hogy bárhonnan, bármilyen helyzetben rendelj, ugyanis kijött a Netpincér appja,méghozzá iOS-re és Androidra is.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon