Mivel a legtöbbünk nem a tyúk alól szedi ki a tökéletesen friss tojást, ennek a kis trükknek nagy hasznát vehetjük, ha például buggyantott tojást készítünk.

Tudományosak leszünk. Ahogy múlik az idő, és a tojás egyre kevésbé friss, a fehérje egyre vizesebb állagú lesz. Ez nyilvánvalóan nem tesz jót a végeredménynek, ezért érdemes megszabadulni tőle. A megoldás pofonegyszerű: fogjunk egy szűrőt, és finoman tegyük bele a tojást, birizgáljuk meg az ujjunkkal, ahogy a videóban látjuk, és hagyjuk lecsepegni. Így úgymond egy sűrűbb szubsztancia marad a szűrőben, és finomabb buggyantott tojást kapunk a végén. Ennek elkészítését már tárgyaltuk korábban, de az biztos, hogy ezzel a lépéssel alaposan feljavíthatjuk a minőséget, függetlenül attól, hogy mennyire friss a tojásunk. Mivel a legtöbbünk nem a tyúk alól szedi ki a tökéletesen friss tojást, ennek a kis trükknek nagy hasznát vehetjük.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?

Hamarosan szó szerint beérhet az ehető Budapest koncepció

Vajon ki a nap csaja Lady Gaga születésnapján?

További cikkeink a témában
Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?
Hirdetés