Nem fogod kitalálni, mit nem mert megenni egy kanadai gasztroblogger Budapesten

Nahát!

Eileen Aldis Budapesten járva klasszikus magyar ételeket próbált ki, például gulyást, ami nagyon ízlett neki, és mindenkinek bátran ajánlaná. (Ezzel már a szívünkbe is zártuk). A Nagycsarnokból az útja egy újabb népszerű helyre vezetett, a Gerbaud-ba, ahol olyan drágának találta a Gerbeaud kávét és a Gerbeaud szeletet, hogy inkább lelépett. Érdekes ez egy kanadaitól… A harmadik helyszín a New York Kávéház volt, ahol szintén nem evett semmit, talán azért, mert ez is drága volt. A Kazinczy utcában tesztelte a turisták számára kötelező lángost, és a kurtoszkalakszot, azaz kürtőskalácsot.

Ezt követően beléptek a Király utcai Zingbe (ha jól láttuk), és rendeltek egy street burgert. Na most ez biztos nem a legjobb reklám az ország egyik, ha nem a legjobb burgerláncának, a hölgy ugyanis olyan médiumnak, „nyersnek” találta a húspogácsát, hogy nem ette meg. Egyébként minden Zing egységben ki van írva, hogy ha a vendég nem kéri máshogy, a húst médiumra sütik, és a médiumra sütött marhahús minden, csak nem hungarikum, de van ez így.

Összességében egész korrekt véleményeket hallhattunk Eileentől, a burgert leszámítva bevállalós volt, nem úgy, mint az a honfitársa, aki úgy nézett egy lángosra, hogy azt azóta sem dolgoztuk fel.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon