McGregor a meccse után már a saját whiskyjét itta, amivel meghódítaná a piacot
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az ír harcos egyáltalán nem tűnt csalódottnak a veresége után. Úgy tűnik, hogy továbbra is tele van tervekkel, hatalmas önbizalommal és optimistán tekint a jövőbe. Rövid időn belül a whisky-piacot is uralni akarja.

A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón már a saját italát kortyolgatta, amely természetesen a Notorious nevet kapta. Nála jobb reklámarcot pedig keresve sem találhattak volna, hiszen a veresége ellenére is hatalmas népszerűségnek örvend továbbra is.

Az ír rajongók tutira venni fogják

- dicsérgette a szeszt McGregor, aki tehát újabb célt tűzött ki ezzel maga elé. A bunyó mellett tehát az üzleti életben is egyre magasabbra tör, hiszen az Instagramon is nyomul, reklámokban is szerepel, és persze jó kis szerződése van olyan márkákkal, mint a Beats by Dre vagy éppen a Monster Energy.

Az üzleti életben is sikeres lehet

Ami pedig az egészen közeli terveire vonatkozik, most először is elmegy Ibizára egy gyerekkori barátjának a lagzijára, ahol kibérel majd egy hatalmas jachtot. A további lehetőségek pedig úgyis megtalálják majd. Addig meg eliszogatja nyugodtan a whiskyjét. Egészségére!

(via)

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.