Nyerj pazar Nespresso termobögrét pofonegyszerűen!

Olyan szép, ahogy a képen kinéz. Zárható, dizájnos, és remek lesz benne a kávéd. Egy kérdést kell megválaszolni, és ha szerencsés vagy, a tiéd.

Melyik új kávéíz nyerte a Nespresso Club országos versenyét?

A) Masala Chai
B) Cioccorosso
C) Liminto

Annyit elárulunk, hogy a linken található cikkünk nagy segítséget nyújt a kérdés megválaszolásában, ha érted, hogy mondjuk.

A válaszokat december 6-ig, azaz péntek éjfélig várjuk a jatek@player.hu e-mail címre. Hétfőn pedig megmondjuk, ki volt a három szerencsés, aki ezentúl ezek a csinos termobögrék egyikéből kortyolhatja a lattéját.

Hajrá!

És hogy mi is ez pontosan? A Nespresso Boutique újdonsága a Travel mug (termobögre) , amivel a folyton rohanó, úton lévő barátainknak, családtagjainknak szerezhetünk örömet. Az igazi Nespresso rajongók szeretik magukkal vinni kedvenc kávéjukat, bárhová is induljanak: ezentúl ezzel a dupla falú, rozsdamentes acélból készült pohárral ezt könnyen megtehetik.A 380 ml kapacitás megengedi, hogy akár több adag kávét is tároljunk benne, vagy, hogy egy igazán hosszú latte-val töltsük fel. A termék fogyasztói ára: 5490 Ft. A bögre december 2-tól kapható online, illetve az Andrássy úti Nespresso Boutique-ban.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon