A szellem napvilága nem ragyogott be ezeknek az embereknek az ablakán.

A Reddit online fórumán indult el egy kommentlavina séfek, pincérek és éttermi dolgozók közt, hogy mik voltak a legelképesztőbb, legszürreálisabb éttermi panaszok, amiket valaha vendégektől kaptak. Olvasd el a kedvenceinket és egyet fogsz érteni benne, hogy nemhogy alacsony, de semmilyen kerítés nincs azon a bizonyos állatkerten.

„Egyszer megkaptam egy vendégtől ezt a panaszt: A steakem túlságosan marhaízű.”

„Egy nő rendelt egy ételt, de megkérte, hogy ne legyen se só, se bors, se semmilyen fűszer a fogásban. Utána elpanaszolta, hogy ízetlen volt az étel.”

„Az egyik vendég odahívott, hogy a hamburgerhús nem volt eléggé átsütve és kér egy újat. Csak hát addigra már a hamburgere háromnegyedét megette. A menedzserrel együtt boldogan prezentáltunk neki egy jól átsütött, negyed cikkely hamburgert. Sosem felejtem el azt az arcot.”

„Láttam, ahogy egy nő kitép egy hajszálat és rá akarja tenni a félig megevett pizzájára. Csendben odamentem és mondtam, hogy láttam, mit csinál és hagyja abba.”

„Egy vendég odahívott ezzel: Uram, fogak vannak az ételemben! Először a szívverésem is megállt, aztán megnéztem a tálat és hát tájékoztattam a vendéget: Uram, az ott hagyma. Erre azt mondja: Hát, de akkor is furán néz ki, kérhetnék valami mást?”

„Nem egy konkrét panasz, viszont egy nagyon tipikus kategória az ÜTP-k, azaz az Üres Tányérral Panaszkodók.”

„Túl sok az étel, nem rendeltem ennyi ételt, kérek egy újat.”

„Rendelt egy normál adag levest, elfogyasztotta a felét, majd mondta, hogy ezt már nem kéri, úgyhogy számoljuk fel féladagként, féláron.”

„Egy nő kért egy édessavanyú csirkét. Kivittem neki, a nő mindegyik bundából kiette a csirkéket, majd tíz perc múlva odahívott, hogy nem volt csirke a bundában.”

„Egy férfi rendelt egy dirty martinit – az a martini, ahol a pálcikán a lehető legtöbb olajbogyó van – majd arra panaszkodott, hogy túl sok az olajbogyó. Avagy mikor fel akarsz vágni a rendelésnél, de fogalmad sincs, mit rendeltél.”

„A polipot kérném, de lehetne a karok nélkül?”

„Odahív egy férfi, hogy problémája van a spagettijével. Igazából kiderült, hogy mindennel elégedett, csak szerinte túl rövidek a spagettik, ő hosszabban szereti.”

„Egy egészen elképesztő élményem volt pincérként egy étteremben. Egy nő hawaii pizzát kért, majd odahívott, hogy ez nem az, amit rendelt. Megnéztem, rajta volt minden: sonka, ananász, paradicsom. A nő kiakadt, hogy ez nem ananász, mert az ananász az narancssárga. Kijött a séf is, elmondta a nőnek, hogy ez bizony ananász. A nő egyre jobban kiabált és elmagyarázta, milyennek kell lennie az ananásznak. Teljes egészében a narancsot írta körül. Megkérdeztem: Nem narancsra gondol esetleg? Magából kikelve ordította, hogy nem, az ananászra! Elővettem a telefonomat, begugliztam, hogy narancs és mutattam egy fotót, mire azt mondja a narancsra: Igen, EZ az ananász! Elmondtuk, hogy ez bizony narancs és sajnos nincs narancsos pizzánk. Nem hitte el és elviharzott.”

Köszönjük, mára kilőttünk az emberiségből.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon