Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A vöröshagyma pucolása és aprítása mellett a fokhagymáé szinte eltörpül, de a ragacsos héj azért sok kellemetlenséget tud okozni, főleg, ha kevésbé türelmes férfiember dolgozik, vagyis inkább dolgozna velük. Itt egy praktika, ami segít!

Korábban már bemutattunk egy rázós és fantasztikus megoldást, most itt van egy olyan, amihez nem kell izommunkát befektetni, elég, ha húsz másodpercre bevágjuk a fokhagymafejet a mikróba. A fejet szedjük szét, majd nyomjuk ki a gerezdet: szinte magától fog kicsúszni a héjból.

Tovább:
A többi vagány konyhai mutatványért a Hatékonyha-sorozatba
Legfrissebb Player-cikkekhez
Rovat többi cikkéhez

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.