Tuti sport pubok - Melyikben néznéd a Bayern-Real-t?

Nyakunkon a Bayern-Real, mindjárt itt a foci Eb, és jön az olimpia. Körbenéztünk az országban, és bemutatunk 6 tuti helyet kaja+meccsnézés kombinációhoz.

Becketts

Hol?

Budapest, V. Ker. Bajcsy Zsilinszky út 72.

Ha angol foci, akkor Becketts. A város talán egyetlen autentikus ír bárja a Sky Sportsra van bekábelezve, nagyban tesznek a digi háborúra meg az ilyen „Hungarian” perpatvarokra. Kivetítő nincs, plazamatévék annál inkább, a tulajok pedig komoly intelligenciáról tanúbizonyságot téve akár különböző meccseket is képesek párhuzamosan adni. Angol klubcsapatok látogatása idején nem tanácsos felkeresni, ugyanis a szomjas ősemberekre hasonító brit szurkolók általában itt kötnek ki. Többféle burger és csirkeszárny is kapható, de ír kocsmába nem enni jár az ember. Csapolt sör kínálat: Zlaty Bazant, Soproni, Heineken és Edelweis, de minek, ha van Kilkenny és Guinness. További pozitívum, hogy Queens Park Rangers sálban sem nézik ki az embert.

Champs Sport Bár

Hol?

Budapest, VII. Ker. Dohány u. 20.

Az igazi sport bár nem egy kocsma, amiben tévé is van, hanem éppen fordítva: a meccsnézéshez igazítanak hozzá minden egyéb funkciót. A nevének legmegfelelőbb ilyen jellegű vendéglátóipari egységnek a már megszűnt Legends számított, de azért akadnak egyéb remek alternatívák is. Itt van például egy örökzöld megoldás, a Champs, ami mindig rogyásig tömve van, ha valamilyen izgalmas sportesemény zajlik. Felhasználóbarát megoldás, hogy honlapjukon feltűntetik, milyen meccseket láthat itt a nagyérdemű, legyen az a német másodosztály, vagy a BL döntő. Garantáljuk, hogy az olimpia ideje alatt tömve lesz aktív és egykori sportcsillagokkal. Az étlapon meccsnézős fogásnak a tatár beefsteaket, az avokádókrémet és a hideg snack tálat ajánljuk. Csapolt sörök: Dreher, Pilsner, Guinness.

Pálma Pub

Hol?

Debrecen, Simonyi út 44.

A Pálma Pub Debrecenben van, vagyis itt mindenki Loki drukker, meg se próbáljunk Varga Józsiék ellen szurkolni. A Pálma étterem és egyben söröző is, vagyis itt tudnak főzni, ami jó dolog. Az étlapon – és ilyet ritkán látni – vannak olasz, thai, indiai, kínai ételek, kész világutazás –, de maradhatunk a prózaian egyszerű chilis csirke szárnyaknál is. Vannak lángoló koktélok is, de a lényeg a csapolt sörök széles kínálata: Pannon Ászok, Carlsberg, Budweiser, Radeberger, Krusovice és – a fejlettség magas színvonalának tökéletes bizonyítéka: Guinness.

Big Ben

Hol?

Győr, Baross Gábor út 24.

Ahogy honlapjuk képeiből is látszik, a győri Big Ben nem egy pub, hanem étterem, viszont fontos tudnivaló, hogy az összes terem plazmatévével van felszerelve. Ha szeretünk ordibálni, hangosan szidni a bírót, akkor nem ez lesz a kedvenc helyünk, de ha a meccsre akarunk figyelni, akkor semmi sem zavarhat meg bennünket – itt úriemberek tekintenek meg labdarúgó mérkőzéseket. A konyha nem éppen azt produkálja, amire meccsnézés közben vágyunk, itt nem a félkezes, finger food kajákban erősek, de ha már nem ordibálunk, akkor akár oda is figyelhetünk kicsit az olyan fogásokra, mint a Kunsági libamáj briósmorzsában sütve, Portugieser-vadmeggy sziruppal, sült almás burgonyával. Csapolt sörök: Bitburger, Krusovice.

Mókus sörkert

Hol?

Budapest, III. ker., Mókus u. 1-3.

A Mókus sörkert árkategóriáját tekintve mindenképpen kedvezőbb, mint a korábban felsorolt intézmények, a hangulat határozottan kocsmás, semmi flancolás, csiricsáré bútorok, meg hasonlók. Sör és foci: mennyország minden férfiembernek. Nyáron szó szerint fapados helynek számít, a kerthelyiséget ugyanis fapadokkal töltik fel. Eddig nyaranta kivetítőkön mentek a vetítések, amik csak sötétben élvezhetők igazán, kérdés, hogy az idei EB-re történnek-e majd fejlesztések. Sokan esküsznek rá, de amikor itt jártunk vagy mi ültünk nagyon gáz helyen, vagy pont kikapott a csapatunk, de nem lettünk maximálisan meggyőzve. Valószínűleg teszünk majd egy újabb próbát vele. Csapolt sör: Soproni, Zlaty Bazant, Gösser.

Puskás Pancho Sport Pub

Hol?

Budapest, III. ker., Bécsi út 56.

Az Öcsi bácsira épülő dizájn miatt ez a pub minden rendes focibolondnál eleve pluszponttal indul. Asztalfoglalás nélkül meccsek idején asztalhoz jutni lehetetlen, ezért időben kell leszervezni. Maga a hely eleve nem nagy alapterületű, de pozitívum, hogy ez is eleve sport pubnak készült. Sok képernyő van felszerelve a falakra, de ezek lehetnének egy mérettel nagyobbak. A Symbol leányvállalatának árfekvése nem éppen a legalacsonyabb, de a konyha remek, és tele van gyorsan bedobálható finomságokkal. Csapolt sörök: Heineken, Guinness, Edelweiss, Soproni.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon