Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az amerikai konyhaművészet terroristái előálltak a legmacsóbb négyfogásos menüsorral. Nem éppen nőbarát tartalom, de a Valentin-nap az nem nőnap, szóval rólunk is szól.

Az Epic Meal Time munkásságát már több alkalommal is tárgyaltuk a Player hasábjain. Ők azok az arcok, akik a JackAss szellemiségét bevitték a konyhába. Kedvenc alapanyaguk a bacon, minden más csak mellékszereplő, és persze ne feledkezzünk meg az alkoholról sem. A mellékelt Randevú egy baconnel című romantikus hangulatú kisfilmben megnézhetjük, hogyan is fest egy négyfogásos vacsora macsó módra.

Az első tétel baconsaláta, amiben még véletlenül sincs semmiféle zöldség, van viszont annál több szalonna, sok szalonnás kruton és bacon ízű öntet. Nem meglepő ez egy olyan csapattól, akik szerint a csókolózó pucér csajokon kívül a bacon a legjobb dolog az interneten.

A második fogás nagyon fancy: bacontölcsérek, benne kaviárral, vágyfokozónak. A harmadik tétel egy klasszikus szendvics, amelyet egy cipó félbevágásával készítenek el. Kerül bele két szelet vastag főtt sonka, egy serpenyőnyi sült sajt és sült bacon. Ez az étel közel 10600 kalória, és nagyjából egy kilónyi zsír található benne. Nem túl diétás.

A desszert egy bacon alapra elkészített creme brülée: méltó lezárása egy szalonnás Valentin-napi vacsorának.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.