Unod a megúszós éttermi séfeket, akik Széll Tamásnak képzelik magukat és közben mirelit zöldséget szolgálnak fel köretnek, és a tudományuk megállt a salsás nachosnál és a rántott sajtnál? Akkor ezt szeretni fogod.

Bizonyára a lentebb látható videó készítőinek is elege lett a kamuséfekből, ugyanis a videóban kicsit odapirítanak azoknak a szakácsoknak, akik olcsó megoldásokkal cseszik át a vendégeiket. A videóban látható séf tolja a hatalmas kulináris filozófiának álcázott bullshitet: „Az ételnek nem kell érdekesnek lennie, csak ehető legyen”, „A sajt olvasztva jó, és nem is kell, hogy igazi sajt legyen.” Közben lassítva, makróban vágják félbe a vöröshagymát, és a végeredmény…

Na, azt nézd meg magad.

(Forrás: Sploid)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Ő a kedvenc Strandunk

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés