Budapesten járt a Guardian és bevizsgálta a söreinket: a mérvadó brit lap online kiadásának tudósítója masszív cikkben méltatja a hazai kézműves sörös kultúrát.

Ezt a kézműves sör szóösszetételt még mindig rossz leírni, de mindegy, így használjuk, a lényeg úgyis az, hogy egyre több helyen lehet mikrósörfőzdék tisztességes söreibe belefutni. Ezekből a helyekből rakott össze egy szintén tisztességes listát John Brunton, benne olyan klasszikusokkal, mint az Élesztő meg a Léhűtő, és olyan új versenyzőkkel is, mint a Csupor meg a Neked csak Dezső.

Mi egy helyet hiányolunk: a Wesselényi utcai Hops Beer Bart, ami talán azért maradt ki, mert magyar sört egyelőre még nem tartanak. Mondjuk, mi tudjuk, hogy nemsokára az is esz, tehát az ilyen listákból jövőre már őket sem illik kihagyni.

Ja, és június 5-től pörög a Főzdefeszt, ugye tudod?

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Tele van a tököd a munkahelyeddel? Mielőtt kilépsz, ezt azért gondold végig

További cikkeink a témában
Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat
Hirdetés