Talán nem is gondolnád, mennyire gyakori manapság a munkahelyi szex

Jóval több irodai románc szövődik, mint ahogy azt sokan gondolják. Most egy egészen átfogó felmérés készült a témával kapcsolatban, ami meglepő eredményeket hozott.

A legtöbben úgy tartják, hogy nem érdemes összeszűrni a levet egy kollégával, mert abból később még rengeteg kellemetlenség származhat. Ennek ellenére mégis sokan engednek a kísértésnek, a számok legalábbis ezt mutatják.

A Saucy Dates egészen nagy - nemzetközi - minta alapján készítette el a statisztikáját, ugyanis több mint 20 ezren válaszoltak az alábbi kérdésre:

Csináltad-e már valamelyiket az alábbiak közül a munkahelyen?

  • Csók
  • Pornónézés
  • Maszturbálás
  • Orális szex
  • Kézimunka
  • Ujjazás
  • Szex

Ezek után a résztvevőknek már csak azt kellett megjelölniük, hogy (amennyiben volt már részük valamelyikben) hol is történt pontosan ez a bizonyos dolog. És ha hiszed, ha nem, az emberek 87 százalékának volt már része a felsoroltak közül valamelyikben. Lássuk hát a részleteket!


Infographic courtesy of Saucydates.com

Azért az elég durva, hogy a férfiak 20 százaléka végzett már önkielégítést valamikor a karrierje során a melóhelyen - leginkább a WC-ben -, de a nők se sokkal maradnak el, az a 16 százalék is elég szép arány. A pornó csekkolása is hasonló arányokkal fordul elő, mind a férfiak, mind pedig a nők jelentős számban néznek felnőttfilmeket kikapcsolódásképpen, az ilyesmi leginkább privát irodákban fordul elő.

Ami a keményebb dolgokat illeti, a résztvevők 15 százaléka ismerte be, hogy volt már része orális szexben, és szinte ugyanennyien dolgoztak már a kezükkel is, míg a hagyományos értelemben vett szex 17 százalékon áll. Ami a helyszínt illeti, szexelni leginkább privát irodákban vagy a tárolóhelyiségben szokás, a toalett ilyenkor már nem túl népszerű.

(via)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon