Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Jó tudni.

Számtalan cikkben foglalkoznak azokkal a testbeszéd jelekkel vagy rejtett üzenetekkel, amelyekből mi férfiak arra következtethetünk, hogy a nők vonzódnak hozzánk. Azonban kevés posztban említik meg, hogy bizony vannak olyan jelek is, amelyekkel a nők azt üzenik, hogy „nincs esélyed, és nem is lesz!” Ha mi, férfiak képesek vagyunk felismerni ezeket a sokatmondó jeleket, akkor a jövőben megkímélhetjük magunkat a visszautasítástól vagy a felesleges körök futásától.

Nézzük is ezeket:

A szájrándulás: A szájrándulás alatt azt értjük, amikor a beszélgetés során a nő a másodperc tört része erejéig összeszorítja az ajkait, ezzel egy kifli formát hozva létre. Ennek az arckifejezésnek az univerzális jelentése az, hogy NEM! „Nem tetszik, amit mondasz, nem tetszik, hogy itt vagy, nem tetszenek a béna poénjaid, nem tetszik, ahogy érzem magam a jelenlétedben”. Minél többször látod ezt a nő arcán a beszélgetés alatt, annál rosszabb a helyzeted. Fontos! Ne keverd össze ezt az arckifejezést a „fogalmam sincs” arckifejezéssel, amikor a száj rándulása mellett a szemöldök is felszalad a homlokon.

A féloldalas mosoly: Nagyon fontos, hogy különbséget tudj tenni egy őszinte és egy megjátszott mosoly között. Ennek a legegyszerűbb módja, ha megfigyeled az arc szimmetriáját. Ha a nő arcának mindkét oldalán szimmetrikus a mosoly, vagyis ugyanúgy jelenik meg, akkor őszinte, ha azonban az egyik oldalon erőteljesebben mutatkozik, akkor hamis. Az aszimmetrikus mosolynak a megjelenésétől függően számtalan jelentése van, ami egyik sem pozitív. Jelenthet megjátszott örömöt, megvetést, egyet nem értést, szarkazmust. Ha ezt látod, akkor sürgősen stratégiát kell váltanod!

A szem gyakori dörzsölése: Ha a nő indokolatlanul sokat dörzsöli a szemét, piszkálja a szempilláját, vagy elnyújtja, lassítja a pislogását, az azt jelzi, hogy ki akar zárni téged és nem akar látni. Ez egy nagyon erős és határozott üzenete a nemtetszésnek.

A pupilla mérete: Azt már régóta tudjuk, hogy ha érzelmi behatás ér minket és tetszik az, amit látunk, akkor a pupillánk kitágul. Ha azonban érdektelen és közömbös vagy a nőnek, akkor a pupillája jellemzően kisebb.

A testbeszéd alapszabálya, hogy egy gesztus nem gesztus, tehát ha pontos diagnózist akarsz felállítani, akkor a jeleket együttesen kell figyelned és értelmezned. De higgy nekünk, ha valóban közömbös vagy, zavarod vagy untatod a nőt, akkor azt többféleképpen is a tudomásodra fogja hozni. Soha ne vakítson el a vadászösztön!

Még több ilyet erre.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.