Ha már fárasztó jobbra húzogatni mindenkit Tinderen, ez a hüvelykujj megoldja helyetted
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A lustaság egészen új szintre emelkedett.

A „megérett a világ a pusztulásra” frázis egészen jogosan elsüthető ennél az új találmánynál, amiről először azt hittük, hogy vicc, de nem. A Tinda Finger nevű apró tárgy a töltőkimenetnél csatlakoztatható a telefonhoz és egy hüvelykujjra rögzített lapozóval pörget neked jobbra mindenkit Tinderen.

A rózsaszín és kék színekben készülő Tinda Finger iOS és Android telókra is működik, Lightning, Micro USB vagy USB-C kimenetekbe dugható és csakis jobbra tud húzogatni mindenkit. Azaz nincs olyan, hogy valaki nem Match. Így jellemzik a feltalálói:

A projektet 2000 fontos támogatásra írták ki Kickstarteren, már megkapott ötezret, így elkészült és már rendelhető is a termék. A gyártók már 2017 karácsonyára rendelhetővé tették a mechanikus hüvelykujjat; 7 fonttól lehet rendelni a terméket.

Vicces gegnek szerintünk jó (például valamilyen Tindermániás ismerősnek, mint humorosan jelzésértékű karácsonyi ajándék, hogy túltolja a randiappot), de hogy ezt valóban, tényleg, igazából komolyan gondolják az nagyon-nagyon szomorú képet fest korunk társadalmáról. Most komolyan, annyi energiánk nincs, hogy végignézzünk egy profilt és eldöntsük, tetszik-e vagy sem? Kell egy gépujj, ami randikat hoz össze helyettünk? Igazán, nagyon hatékony. Csak valahogy szomorú, hogy ez a szó a szerelem keresésével kapcsolatban hangzik el.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.